Een vroege bouwvakvakantie in Spanje

Deze week weer in Nederland. Een ruime week geleden was ik er voor de uitreiking van de Bull voor Mark, mijn jongste zoon. Nu ben ik er voor de verjaardag van mijn oudste zoon. Gelukkig kan ik dan ook weer even Juune knuffelen. Tom is gisteren alweer 31 jaar geworden en nu vader van Juune. Ik kan wel 2000km ver weg zitten maar voor de belangrijke momenten ben ik terug in Nederland.

Bouwvakvakantie 

In de week tussen de Nederland reisjes ben ik weer even flink bezig geweest in huis en tuin. Ik voelde me net een bouwvakker. Muurtjes metselen, betonstorten. Voor mijn lijf is het goed dat ik even rust neem. Ik was iets te fanatiek bezig geweest het laatste weekje. Ik wist natuurlijk dat ik bijna twee weken niets zou doen en dus ook kon uitrusten. Bovendien wil ik alles deze maand grotendeels af hebben zodat het appartement en het Tiny House in de verhuur kunnen. Binnenkort ga ik op mijn website (gerrieruijs.nl) een aparte pagina maken waar alle informatie komt voor de verhuur van het appartement en het Tiny House. Het is allemaal heel snel gegaan, de enorme metamorfose van het huis en tuin. Binnenkort nog een uitgebreid blog daarover.

 Hierboven op de foto’s even een muurtje metselen om het nieuwe terras horizontaal te kunnen maken. Daarvoor gebruiken we oud puin om de helling weg te werken en een vlak terras te kunnen bouwen. Daarna nog beton en tegels erover. Tot slot de muurtjes betegelen en klaar. Gelukkig had ik hulp.

Atelier

Het heeft even geduurd maar mijn atelier is eindelijk klaar. Super blij mee. Ik heb enorm veel zin om andere dingen, mooie beelden en schalen, te bouwen. Een keer iets anders dan tuinaanleg en muurtjes metselen.

Vakantie verhuur

Hoewel het appartement al verhuur klaar was en een aantal keren door vrienden en bekenden gehuurd werd is het nu helemaal af. Dat wil zeggen, er is een extra slaapkamer bijgekomen, nieuwe meubels dus het ziet er gaaf uit, al zeg ik het zelf. De studio is een volwaardig appartement geworden. Daarbij komt dat de tuin een metamorfose heeft ondergaan. Zoals ik al zei, in een van de volgende blogs laat ik meer foto’s zien. Dus heb je interesse om vanaf april naar Spanje te komen? Volg dan de blogs, want voor de vroegboekers is er extra korting.

1 Reactie

 1. Helmi de Bruijn

  Hoi Gerrie,
  Wat geweldig om je blog te kunnen lezen! Nog van harte gefeliciteerd met je zonen! Geweldig dat Mark zijn bul heeft gehaald!
  En wat heb je hard gewerkt! Het was al een mooi complex maar het wordt steeds mooier!
  En je atelier…..wat een plaatje! Je hebt vast veel inspiratie op zo’n geweldig plekje!
  Heel veel lieve groetjes en veel succes met de realisatie van al je plannen!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag vuurwerk…

Elke dag vuurwerk…

Een vuurwerk momentje Hier zit ik weer om mijn blog te schrijven, op mijn nieuwe balkon in de zon. Het weer is werkelijk heel bijzonder sinds ik hier ben. Toen ik vorig jaar kwam hadden ze een ongewoon nat voorjaar achter de rug, daarna een ongewoon warme mei en juni...

Lees meer
Kerst en nieuwjaar in Spanje

Kerst en nieuwjaar in Spanje

Kerst en nieuwjaar in Spanje Vandaag is de zon even iets minder nadrukkelijk aanwezig dus een mooi moment om weer eens een blog te schrijven. Bovendien is een van mijn voornemens dit jaar om minder hard (en zwaar) te werken dus een half dagje is voldoende voor...

Lees meer
Ik vertrek… :)

Ik vertrek… 🙂

Ik Vertrek…. 🙂  Je kent het wel, dat TV programma van mensen die alles in Nederland verkopen en vertrekken naar het buitenland om een nieuw leven te starten. Nou….. ik vertrek dus ook en wel naar Spanje. Nee, het is geen lang verwachte wens of droom die in vervulling...

Elke dag vuurwerk…

Elke dag vuurwerk…

Een vuurwerk momentje Hier zit ik weer om mijn blog te schrijven, op mijn nieuwe balkon in de zon. Het weer is werkelijk heel bijzonder sinds ik hier ben. Toen ik vorig jaar kwam hadden ze een ongewoon nat voorjaar achter de rug, daarna een ongewoon warme mei en juni...

Share This