Expositie “Ik Vertrek”

Expositie “Ik Vertrek”

Dit voorjaar ga ik naar Spanje verhuizen, daarom nog één keer een expositie. En omdat ik vertrek heb ik de expositie “Ik Vertrek” genoemd. Alle beelden, schalen en schilderijen worden tentoongesteld.

Flinke kortingen en cadeautje voor iedere bezoeker

Omdat het een finale expositie en daarmee een soort finale uitverkoop is worden alleen dat weekend kortingen tot wel 50% gegeven. Dus als je interesse hebt in mijn kunst is dit je kans. Tevens ligt er voor iedere bezoeker een cadeautje klaar, dus kom gezellig langs.

Berdien Stenberg

Niemand minder dan Berdien Stenberg zal voor een mooi slot van de expositie zorgen. Samen met haar leerlingen verzorgt zij een muzikale afsluiting waarna we nog eenmaal toasten op mijn atelier en expositielocatie aan de Kameleonstraat 19, Almere Buiten.

Gerrie

Voor mij, als beeldend kunstenaar, is het mijn derde expositie. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als directeur Veiligheidsregio heb ik mijn leven omgegooid en nu vooral actief als beeldend kunstenaar en creatief coach. Naast schilderijen, schalen en beelden maak ik nu ook asbeelden. Ik houd zelf niet van een urn vandaar dat ik de as van mijn moeder heb verwerkt in een beeld wat alles over haar zegt. Ik ga me in Spanje hier nog meer op specialiseren. Maar heeft u (hier in Nederland)  interesse, neem dan contact met me op, ik blijf ook voor de Nederlandse markt actief. In een van mijn volgend blogs schrijf ik hier meer over.

De expositie vindt plaats aan de Kameleonstraat 19 te Almere.

Op vrijdag 25-3 tussen 16:30 en 19:00.

Op zaterdag 26-3 tussen 12:00 en 17:00 en

op zondag 27-3 tussen 12:00 en 17:00.

De finissaga en muzikale omlijsting door Berdien Stenberg is op zondag 27 maart om 16:00 uur.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leven en dood

Leven en dood

Leven en dood is van alle dagen maar op sommige momenten doet het je nog extra de kwetsbaarheid ervan beseffen.

Lees meer
Het oranje-goud uit Spanje en het effect van corona.

Het oranje-goud uit Spanje en het effect van corona.

Spanje heeft veel te bieden wat fruit betreft. Vooral de citrusvruchten vind je hier in deze omgeving veel. Sommige boeren hebben het zwaar gehad waar anderen het goed afging. Hoe dat komt lees je in dit blog. Verder over mijn eigen boomgaard en de heerlijke oogst waar ik al van mocht genieten.

Lees meer
Ik vertrek… :)

Ik vertrek… 🙂

Ik Vertrek…. 🙂  Je kent het wel, dat TV programma van mensen die alles in Nederland verkopen en vertrekken naar het buitenland om een nieuw leven te starten. Nou….. ik vertrek dus ook en wel naar Spanje. Nee, het is geen lang verwachte wens of droom die in vervulling...

Leven en dood

Leven en dood

Leven en dood is van alle dagen maar op sommige momenten doet het je nog extra de kwetsbaarheid ervan beseffen.

Share This