We mogen weer…… Save the date

Yes we mogen weer. Daarom weer een expositie.

De mogelijkheid om elkaar weer te treffen, te proosten en te genieten van kunst op 1,5 meter.

Deze keer, naast werken van mijzelf, ook werken van kunstenares Ella Steenmeijer.

We kijken er naar uit jullie te mogen begroeten.

Meer info volgt spoedig.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Yes I did it!

Yes I did it!

Na een hobbelig pad is alles gelukt en heb ik nu een huis in Spanje. Ik had al veel meer en vaker willen bloggen maar ik kreeg het advies te wachten op de verkoop van mijn huis. Inmiddels is dat allemaal ver achter me en ben ik druk aan het klussen geweest. Vanaf nu regelmatig een blog over mijn “Ik vertrek” ervaringen.

Lees meer
Expositie “Ik Vertrek”

Expositie “Ik Vertrek”

Nog een keer geeft Gerrie Ruijs een expositie vanuit haar atelier aan de Kameleonstraat in Almere. Beelden, schilderijen en schalen worden met grote kortingen verkocht en een ieder wacht een presentje.

Lees meer
Hoe het Spaanse zaadje een droomhuis werd

Hoe het Spaanse zaadje een droomhuis werd

Sommige mensen vragen me of verhuizen naar Spanje een lang gekoesterde droom is die uitkomt. Nou het antwoord is simpel: nee dus. Had je me een paar jaar geleden gevraagd of ik die kant op zou willen verhuizen dan had ik daar niet direct met een ja op geantwoord. Ooit...

Lees meer
Ik vertrek… :)

Ik vertrek… 🙂

Ik Vertrek…. 🙂  Je kent het wel, dat TV programma van mensen die alles in Nederland verkopen en vertrekken naar het buitenland om een nieuw leven te starten. Nou….. ik vertrek dus ook en wel naar Spanje. Nee, het is geen lang verwachte wens of droom die in vervulling...

Yes I did it!

Yes I did it!

Na een hobbelig pad is alles gelukt en heb ik nu een huis in Spanje. Ik had al veel meer en vaker willen bloggen maar ik kreeg het advies te wachten op de verkoop van mijn huis. Inmiddels is dat allemaal ver achter me en ben ik druk aan het klussen geweest. Vanaf nu regelmatig een blog over mijn “Ik vertrek” ervaringen.

Expositie “Ik Vertrek”

Expositie “Ik Vertrek”

Nog een keer geeft Gerrie Ruijs een expositie vanuit haar atelier aan de Kameleonstraat in Almere. Beelden, schilderijen en schalen worden met grote kortingen verkocht en een ieder wacht een presentje.

Share This